Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54955
Назва: Вплив технології копчення на безпечність харчових продуктів тваринництва та рибництва
Автори: Попова, В. О.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Попова В. О. Вплив технології копчення на безпечність харчових продуктів тваринництва та рибництва. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 151-155.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54955
Розташовується у зібраннях:Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_151-155.pdf177.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.