Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54955
Название: Вплив технології копчення на безпечність харчових продуктів тваринництва та рибництва
Авторы: Попова, В. О.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Попова В. О. Вплив технології копчення на безпечність харчових продуктів тваринництва та рибництва. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 151-155.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54955
Располагается в коллекциях:Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_151-155.pdf177.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.