Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54235
Название: | The use of cedar and walnut meal in the technology of butter biscuits |
Другие названия: | Використання кедрово-горіхового шроту в технології здобного печива |
Авторы: | Shydakova-Kameniuka, Olena Novik, Hanna Bolkhovitina, Olena Lystopad, Tamara |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Dnipro: LIRA |
Библиографическое описание: | Shydakova-Kameniuka O. G, Novik H. V., Bolkhovitina O. I., Lystopad T. S. The use of cedar and walnut meal in the technology of butter biscuits : monograph. Dnipro: LIRA, 2024.189 p. |
Краткий осмотр (реферат): | The monograph summarizes the results of research aimed at scientifically substantiating the use of cedar and walnut meal in the technology of sandy butter biscuits with partial replacement of solid fat with liquid oil. This allows avoiding the additional use of synthetic emulsifiers to stabilize the emulsion semi-finished product and obtaining butter biscuits with high nutritional and biological value. The publication is intended for teachers, postgraduates, and students specializing in "Food Technologies." It can also be used by students of related specialties and professionals in the food industry. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54235 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Vykoryst_kedrovo-horikhovoho_shrotu_24.pdf | 2.38 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.