Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5417
Название: | Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру |
Авторы: | Дюкарева, Г. І. Білецька, Я. О. |
Ключевые слова: | пюре ягід;еламін;якість зефіру |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 293-299. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено вплив спільного використання еламіну та пюре ягід
журавлини, малини, чорної смородини, аґрусу на органолептичні, фізико хімічні, мікробіологічні показники якості зефіру. The effect of sharing elaminu and mashed cranberries, raspberries, black currants, gooseberries, on organoleptic, physical-chemical and microbiological parameters as a marshmallow. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5417 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_46.pdf | 178.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.