Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5417
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дюкарева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Білецька, Я. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-22T19:06:27Z | - |
dc.date.available | 2022-08-22T19:06:27Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 293-299. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5417 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив спільного використання еламіну та пюре ягід журавлини, малини, чорної смородини, аґрусу на органолептичні, фізико хімічні, мікробіологічні показники якості зефіру. | uk_UA |
dc.description.abstract | The effect of sharing elaminu and mashed cranberries, raspberries, black currants, gooseberries, on organoleptic, physical-chemical and microbiological parameters as a marshmallow. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | пюре ягід | uk_UA |
dc.subject | еламін | uk_UA |
dc.subject | якість зефіру | uk_UA |
dc.title | Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_46.pdf | 178.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.