Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5408
Назва: Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання
Автори: Одарченко, А. М.
Одарченко, М. С.
Бабіч, А. О.
Сюсель, О. О.
Ключові слова: водяні екстракти ягід;холодильне зберігання;ягідна сировина;товарознавчі властивості ягід
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Одарченко А. М., Одарченко М. С., Бабіч А. О., Сюсель О. О. Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 268-271.
Короткий огляд (реферат): Експериментально визначено зміни основних колірних характеристик водяних екстрактів ягід у процесі холодильного зберігання. При цьому визначено вплив попередньої обробки обраним стабілізатором та часткового зневоднення ягідної сировини на її товарознавчі властивості.
Experimentally determined changes in the basic color characteristics of water extracts of berries during cold storage. It has been established the influence of pre-processing stabilizer selected and partial dehydration of berries on his merchandizing properties.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5408
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_42.pdf161.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.