Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5408
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Одарченко, М. С. | - |
dc.contributor.author | Бабіч, А. О. | - |
dc.contributor.author | Сюсель, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-22T18:34:52Z | - |
dc.date.available | 2022-08-22T18:34:52Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко А. М., Одарченко М. С., Бабіч А. О., Сюсель О. О. Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 268-271. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5408 | - |
dc.description.abstract | Експериментально визначено зміни основних колірних характеристик водяних екстрактів ягід у процесі холодильного зберігання. При цьому визначено вплив попередньої обробки обраним стабілізатором та часткового зневоднення ягідної сировини на її товарознавчі властивості. | uk_UA |
dc.description.abstract | Experimentally determined changes in the basic color characteristics of water extracts of berries during cold storage. It has been established the influence of pre-processing stabilizer selected and partial dehydration of berries on his merchandizing properties. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | водяні екстракти ягід | uk_UA |
dc.subject | холодильне зберігання | uk_UA |
dc.subject | ягідна сировина | uk_UA |
dc.subject | товарознавчі властивості ягід | uk_UA |
dc.title | Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_42.pdf | 161.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.