Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5408
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorОдарченко, М. С.-
dc.contributor.authorБабіч, А. О.-
dc.contributor.authorСюсель, О. О.-
dc.date.accessioned2022-08-22T18:34:52Z-
dc.date.available2022-08-22T18:34:52Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationОдарченко А. М., Одарченко М. С., Бабіч А. О., Сюсель О. О. Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 268-271.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5408-
dc.description.abstractЕкспериментально визначено зміни основних колірних характеристик водяних екстрактів ягід у процесі холодильного зберігання. При цьому визначено вплив попередньої обробки обраним стабілізатором та часткового зневоднення ягідної сировини на її товарознавчі властивості.uk_UA
dc.description.abstractExperimentally determined changes in the basic color characteristics of water extracts of berries during cold storage. It has been established the influence of pre-processing stabilizer selected and partial dehydration of berries on his merchandizing properties.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectводяні екстракти ягідuk_UA
dc.subjectхолодильне зберіганняuk_UA
dc.subjectягідна сировинаuk_UA
dc.subjectтоварознавчі властивості ягідuk_UA
dc.titleДослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_42.pdf161.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.