Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5408
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Одарченко, М. С. | - |
dc.contributor.author | Бабіч, А. О. | - |
dc.contributor.author | Сюсель, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-22T18:34:52Z | - |
dc.date.available | 2022-08-22T18:34:52Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко А. М., Одарченко М. С., Бабіч А. О., Сюсель О. О. Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 268-271. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5408 | - |
dc.description.abstract | Експериментально визначено зміни основних колірних характеристик водяних екстрактів ягід у процесі холодильного зберігання. При цьому визначено вплив попередньої обробки обраним стабілізатором та часткового зневоднення ягідної сировини на її товарознавчі властивості. | uk_UA |
dc.description.abstract | Experimentally determined changes in the basic color characteristics of water extracts of berries during cold storage. It has been established the influence of pre-processing stabilizer selected and partial dehydration of berries on his merchandizing properties. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | водяні екстракти ягід | uk_UA |
dc.subject | холодильне зберігання | uk_UA |
dc.subject | ягідна сировина | uk_UA |
dc.subject | товарознавчі властивості ягід | uk_UA |
dc.title | Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_42.pdf | 161.55 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.