Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5339
Название: Збагачення макаронних виробів каротиноїдами
Авторы: Верешко, Н. В.
Набоков, Д. О.
Ключевые слова: макаронні вироби;каротиноїди;збагачення
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Верешко Н. В., Набоков Д. О. Збагачення макаронних виробів каротиноїдами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 250-254.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано доцільність використання наноструктурованої кріопасти (НСКП) із моркви в технології макаронних виробів. Вивчено її вплив на показники якості готових виробів. Досліджено вміст каротину у відформованих, висушених та зварених макаронних виробах.
Expediency of using nanostructured cryopaste from carrots in the technology of pasta is substantiated. Its influence on the parameters of ready products is studied. The amount of carotene in the formed, dried and boiled products is investigated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5339
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_39.pdf154.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.