Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53265
Название: Технологія галузі: метод. вказівки, спец. 181 Харчові технології
Авторы: Шидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Болховітіна, Олена Іванівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Технологія галузі: метод. вказівки до виконання курсової роботи здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 181 Харчові технології освітньої програми "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"; уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна. ДБТУ. Харків: б. в., 2024. 30 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53265
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Tekhnolohiya haluzi_181_24.pdf5.5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.