Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52558
Назва: | Реологічні властивості майонезного соусу з пектином |
Автори: | Рибалка, С. О. |
Науковий керівник : | Малафаєв, М. Т. Упатова, О. І. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Рибалка С. О. Реологічні властивості майонезного соусу з пектином. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер.: Малафаєв М. Т., Упатова О. І. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 141. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52558 |
Розташовується у зібраннях: | Товарознавча наука–традиції та сучасність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_141.pdf | 81.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.