Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5227
Название: Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировини
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Наконечна, Ю. Г.
Хоменко, А. В.
Кострова, К. В.
Ключевые слова: соуси-дресинги;оздоровче харчування;сколотини;наноструктуроване пюре з пряних овочів;смакові ароматичні добавки;вторинна молочна сировина
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Хоменко А. В., Кострова К. В. Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 26-35.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено технології натуральних соусів-дресингів для оздоровчого харчування на основі сколотин з додаванням наноструктурованого пюре з пряних овочів (коренів хрону, селери, імбиру та часнику). Розроблено інноваційні технології нових натуральних смакових ароматичних добавок у формі наноструктурованого пюре з коренів хрону, селери, імбиру та часнику, які мають принципово нові споживні властивості, а саме: відрізняються високим вмістом біологічно активних речовин у вільному стані (у 1,5…2,5 разу більше, ніж у свіжій сировині).
Developed technology of natural sauces-dressings for health-food on the basis of buttermilk with added from nanostructuring puree of spicy vegetables (horseradish, celery, ginger and garlic). An innovative technology of new natural flavoring flavors in the form of nanostructuring puree of horseradish, celery, ginger and garlic, which are entirely new consumer properties, namely, a high content of biologically active substances in the free state (is higher in 1,5…2,5 times more than fresh raw material).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5227
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_6.pdf293.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.