Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5227
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Наконечна, Ю. Г. | - |
dc.contributor.author | Хоменко, А. В. | - |
dc.contributor.author | Кострова, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-19T14:17:39Z | - |
dc.date.available | 2022-08-19T14:17:39Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Хоменко А. В., Кострова К. В. Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 26-35. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5227 | - |
dc.description.abstract | Розроблено технології натуральних соусів-дресингів для оздоровчого харчування на основі сколотин з додаванням наноструктурованого пюре з пряних овочів (коренів хрону, селери, імбиру та часнику). Розроблено інноваційні технології нових натуральних смакових ароматичних добавок у формі наноструктурованого пюре з коренів хрону, селери, імбиру та часнику, які мають принципово нові споживні властивості, а саме: відрізняються високим вмістом біологічно активних речовин у вільному стані (у 1,5…2,5 разу більше, ніж у свіжій сировині). | uk_UA |
dc.description.abstract | Developed technology of natural sauces-dressings for health-food on the basis of buttermilk with added from nanostructuring puree of spicy vegetables (horseradish, celery, ginger and garlic). An innovative technology of new natural flavoring flavors in the form of nanostructuring puree of horseradish, celery, ginger and garlic, which are entirely new consumer properties, namely, a high content of biologically active substances in the free state (is higher in 1,5…2,5 times more than fresh raw material). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | соуси-дресинги | uk_UA |
dc.subject | оздоровче харчування | uk_UA |
dc.subject | сколотини | uk_UA |
dc.subject | наноструктуроване пюре з пряних овочів | uk_UA |
dc.subject | смакові ароматичні добавки | uk_UA |
dc.subject | вторинна молочна сировина | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_6.pdf | 293.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.