Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52168
Назва: Дослідження якості та умов виготовлення пакетованого чаю на фабриці «Аhmad tea»
Автори: Жученко, К. О.
Науковий керівник : Бєляєва, І. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Жученко К. О. Дослідження якості та умов виготовлення пакетованого чаю на фабриці «Аhmad tea». Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Бєляєва І. М. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 15.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52168
Розташовується у зібраннях:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_15.pdf83.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.