Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52168
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБєляєва, І. М.-
dc.contributor.authorЖученко, К. О.-
dc.date.accessioned2024-05-06T07:04:42Z-
dc.date.available2024-05-06T07:04:42Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЖученко К. О. Дослідження якості та умов виготовлення пакетованого чаю на фабриці «Аhmad tea». Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Бєляєва І. М. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 15.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52168-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження якості та умов виготовлення пакетованого чаю на фабриці «Аhmad tea»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_15.pdf83.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.