Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52168
Title: | Дослідження якості та умов виготовлення пакетованого чаю на фабриці «Аhmad tea» |
Authors: | Жученко, К. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Бєляєва, І. М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Жученко К. О. Дослідження якості та умов виготовлення пакетованого чаю на фабриці «Аhmad tea». Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Бєляєва І. М. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 15. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52168 |
Appears in Collections: | Товарознавча наука–традиції та сучасність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_15.pdf | 83.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.