Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52168
Title: Дослідження якості та умов виготовлення пакетованого чаю на фабриці «Аhmad tea»
Authors: Жученко, К. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Бєляєва, І. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Жученко К. О. Дослідження якості та умов виготовлення пакетованого чаю на фабриці «Аhmad tea». Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Бєляєва І. М. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 15.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52168
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_15.pdf83.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.