Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52005
Назва: | Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки: метод. рекомендації, спец. 181 Харчові технології |
Автори: | Пузік, Людмила Михайлівна Гавриш, Тетяна Володимирівна |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки»: метод. рекомендації для самостійної роботи з дисц. зі студентами освітнього рівня підготовки магістр, спеціальності 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси; уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 34 с. |
Короткий огляд (реферат): | У методичних рекомендаціях для самостійної роботи розглянуті питання про властивості основних складових зернової сировини які забезпечують задані властивості різних продуктів переробки |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52005 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MR_Biopolimery zerna_24.pdf | 369.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.