Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50298
Назва: | Про один з експрес-методів визначення якості харчових продуктів |
Інші назви: | Про один из экспрес-методов определения качества продуктов питания About one of expres-methods for determining the quality of foodstuff |
Автори: | Журенко, Є. В. Торбієвська, І. В. |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Журенко Є. В., Торбієвська І. В. Про один з експрес-методів визначення якості харчових продуктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 102 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2010. С. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 102 |
Короткий огляд (реферат): | Подані результати експериментів по виявленню недоброякісності харчових продуктів за допомогою безконтактного експрес-метода. Запропоновані принципи побудови технічних засобів для його реалізації. Приведены результаты экспериментов по выявлению недоброкачественности продуктов питания с помощью бесконтактного экспресс-метода. Предложены принципы построения технических средств для его реализации. The results of experiments on the poor quality of food products with contactless express method. The principles of construction of means for its implementation. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50298 |
ISBN: | 5-7987-0176X |
Розташовується у зібраннях: | Випуск102: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_102_2010_30.pdf | 219.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.