Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50298
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖуренко, Є. В.-
dc.contributor.authorТорбієвська, І. В.-
dc.date.accessioned2024-04-06T12:55:34Z-
dc.date.available2024-04-06T12:55:34Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЖуренко Є. В., Торбієвська І. В. Про один з експрес-методів визначення якості харчових продуктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 102 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2010. С.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50298-
dc.description.abstractПодані результати експериментів по виявленню недоброякісності харчових продуктів за допомогою безконтактного експрес-метода. Запропоновані принципи побудови технічних засобів для його реалізації.uk_UA
dc.description.abstractПриведены результаты экспериментов по выявлению недоброкачественности продуктов питания с помощью бесконтактного экспресс-метода. Предложены принципы построения технических средств для его реализации.uk_UA
dc.description.abstractThe results of experiments on the poor quality of food products with contactless express method. The principles of construction of means for its implementation.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 102-
dc.titleПро один з експрес-методів визначення якості харчових продуктівuk_UA
dc.title.alternativeПро один из экспрес-методов определения качества продуктов питанияuk_UA
dc.title.alternativeAbout one of expres-methods for determining the quality of foodstuffuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск102: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_102_2010_30.pdf219.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.