Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4980
Название: | Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырья |
Другие названия: | Технології напівфабрикатів для м'якого морозива на основі лактозовмісної молочної сировини Technology of semi-finished products for soft ice-cream based on dairy raw materials containing lactose |
Авторы: | Дейниченко, Г. В. Кравченко, Т. В. Дейниченко, Л. Г. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Дейниченко Г. В., Кравченко Т. В., Дейниченко Л. Г. Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырья. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 182-188. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207 |
Краткий осмотр (реферат): | В статье доказана целесообразность использования белковых концентратов полученных из нежирного молочного сырья в технологиях ресторанной продукции. Предложены технологии
производства жидкого и сухого полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырья, доказано, что они характеризуются высокой пищевой и
биологической ценностью. В статті доведено доцільність використання білкових концентратів отриманих з нежирної молочної сировини в технологіях ресторанної продукції. Запропоновано технології виробництва рідкого та сухого напівфабрикатів для м’якого морозива на основі лактозовмісної молочної сировини, доведено, що вони характеризуються високою харчовою та біологічною цінністю. The article proves expediency of use of protein concentrates obtained from non-fat dairy products in technologies of restaurant dishes. The technologies of liquid and dry semi-finished products for soft icecream based on dairy raw materials containing lactose are proposed. It is proved that they are characterized by high nutritional and biological value. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4980 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
27.pdf | 372.12 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.