Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4980
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorКравченко, Т. В.-
dc.contributor.authorДейниченко, Л. Г.-
dc.date.accessioned2022-08-16T10:06:35Z-
dc.date.available2022-08-16T10:06:35Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Кравченко Т. В., Дейниченко Л. Г. Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырья. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 182-188.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4980-
dc.description.abstractВ статье доказана целесообразность использования белковых концентратов полученных из нежирного молочного сырья в технологиях ресторанной продукции. Предложены технологии производства жидкого и сухого полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырья, доказано, что они характеризуются высокой пищевой и биологической ценностью.uk_UA
dc.description.abstractВ статті доведено доцільність використання білкових концентратів отриманих з нежирної молочної сировини в технологіях ресторанної продукції. Запропоновано технології виробництва рідкого та сухого напівфабрикатів для м’якого морозива на основі лактозовмісної молочної сировини, доведено, що вони характеризуються високою харчовою та біологічною цінністю.uk_UA
dc.description.abstractThe article proves expediency of use of protein concentrates obtained from non-fat dairy products in technologies of restaurant dishes. The technologies of liquid and dry semi-finished products for soft icecream based on dairy raw materials containing lactose are proposed. It is proved that they are characterized by high nutritional and biological value.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207-
dc.titleТехнологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырьяuk_UA
dc.title.alternativeТехнології напівфабрикатів для м'якого морозива на основі лактозовмісної молочної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of semi-finished products for soft ice-cream based on dairy raw materials containing lactoseuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
27.pdf372.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.