Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49667
Название: | Дослідження тривалості теплової обробки пасти закусочної |
Другие названия: | Исследование длительности тепловой обработки пасты закусочной Research of duration of thermal processing of paste of the snackbar |
Авторы: | Гурський, П. В. Перцевий, Ф. В. Савгіра, Ю. О. Головко, М. П. |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Гурський П. В., Перцевий Ф. В., Савгіра Ю. О., Головко М. П. Дослідження тривалості теплової обробки пасти закусочної. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 204-209. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 |
Краткий осмотр (реферат): | Термогравіметричним методом досліджено вплив вмісту агару в рецептурі на тривалість теплової обробки пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного ma швидкість перетворень, що відбуваються в білковій основі за постійної швидкості нагрівання. Встановлено залежність тривалості нагрівання пасти закусочної від концентрації агару. Термогравиметрическим методом исследовано влияние содержание агара в рецептуре на длительность тепловой обработки пасты закусочной на основе творога нежирного и скорость преобразований, которые происходят в белковой основе при постоянной скорости нагрева. Установлена зависимость длительности нагрева пасты закусочной от концентрации агара. The Thermogravimetrichesky method investigates influence the agar maintenance in a compounding on duration of thermal processing of paste of a snackbar on the basis of cottage cheese low-fat and speed of transformations which occur in an albuminous basis at constant speed of heating. Dependence of duration of heating of paste of a snackbar on concentration of an agar is established. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49667 |
ISBN: | 5-7987-01 76-X |
Располагается в коллекциях: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_28.pdf | 286.37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.