Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49667
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorПерцевий, Ф. В.-
dc.contributor.authorСавгіра, Ю. О.-
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.date.accessioned2024-03-26T14:11:28Z-
dc.date.available2024-03-26T14:11:28Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГурський П. В., Перцевий Ф. В., Савгіра Ю. О., Головко М. П. Дослідження тривалості теплової обробки пасти закусочної. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 204-209.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-01 76-X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49667-
dc.description.abstractТермогравіметричним методом досліджено вплив вмісту агару в рецептурі на тривалість теплової обробки пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного ma швидкість перетворень, що відбуваються в білковій основі за постійної швидкості нагрівання. Встановлено залежність тривалості нагрівання пасти закусочної від концентрації агару.uk_UA
dc.description.abstractТермогравиметрическим методом исследовано влияние содержание агара в рецептуре на длительность тепловой обработки пасты закусочной на основе творога нежирного и скорость преобразований, которые происходят в белковой основе при постоянной скорости нагрева. Установлена зависимость длительности нагрева пасты закусочной от концентрации агара.uk_UA
dc.description.abstractThe Thermogravimetrichesky method investigates influence the agar maintenance in a compounding on duration of thermal processing of paste of a snackbar on the basis of cottage cheese low-fat and speed of transformations which occur in an albuminous basis at constant speed of heating. Dependence of duration of heating of paste of a snackbar on concentration of an agar is established.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88-
dc.titleДослідження тривалості теплової обробки пасти закусочноїuk_UA
dc.title.alternativeИсследование длительности тепловой обработки пасты закусочнойuk_UA
dc.title.alternativeResearch of duration of thermal processing of paste of the snackbaruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_28.pdf286.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.