Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4954
Название: Доцільність застосування дисципліни «Електронна комерція та державні закупівлі» при підготовці студентів-магістрів навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництв
Другие названия: Целесообразность исрользования дисциплины «Электронная коммерция и государственные закупки» при подготовке студентов-магистров учебно-научного института перерабатывающих и пищевых производств
Expediency of use of the discipline "Electronic commerce and state purchases" when training students-masters of the educational and food production processing institute
Авторы: Бредихін, В. В.
Коваленко, С. М.
Денисенко, С. А.
Чалий, І. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Бредихін В. В., Коваленко С. М., Денисенко С. А., Чалий І. В. Доцільність застосування дисципліни «Електронна комерція та державні закупівлі» при підготовці студентів-магістрів навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництв. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 52-60.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Краткий осмотр (реферат): У статті аналізуються доцільність використання дисципліни «Електронна комерція і державні закупівлі» при підготовці студентів-магістрів навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництв. Ключові слова: електронна комерція, компетенції, підготовка студентів, інформаційні технології, сучасний бізнес.
В статье анализируются целесообразность использования дисциплины «Электронная коммерция и государственне закупки» при подготовке студентов-магистров учебно-научного института перерабатывающих и пищевых производств. Ключевые слова: электронная коммерция, компетенции, подготовка студентов, информационные технологии, современный бизнес.
The article deals with the analysis of some examples of collaboration of lectures from different university departments during the teaching of particular courses to the master students of “Processing and food production equipment” specialty. Key words: e-commerce, competencies, student training, information technologies, modern business.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4954
Располагается в коллекциях:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
8.pdf390.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.