Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4954
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБредихін, В. В.-
dc.contributor.authorКоваленко, С. М.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorЧалий, І. В.-
dc.date.accessioned2022-08-16T06:38:03Z-
dc.date.available2022-08-16T06:38:03Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБредихін В. В., Коваленко С. М., Денисенко С. А., Чалий І. В. Доцільність застосування дисципліни «Електронна комерція та державні закупівлі» при підготовці студентів-магістрів навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництв. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 52-60.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4954-
dc.description.abstractУ статті аналізуються доцільність використання дисципліни «Електронна комерція і державні закупівлі» при підготовці студентів-магістрів навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництв. Ключові слова: електронна комерція, компетенції, підготовка студентів, інформаційні технології, сучасний бізнес.uk_UA
dc.description.abstractВ статье анализируются целесообразность использования дисциплины «Электронная коммерция и государственне закупки» при подготовке студентов-магистров учебно-научного института перерабатывающих и пищевых производств. Ключевые слова: электронная коммерция, компетенции, подготовка студентов, информационные технологии, современный бизнес.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with the analysis of some examples of collaboration of lectures from different university departments during the teaching of particular courses to the master students of “Processing and food production equipment” specialty. Key words: e-commerce, competencies, student training, information technologies, modern business.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207-
dc.titleДоцільність застосування дисципліни «Електронна комерція та державні закупівлі» при підготовці студентів-магістрів навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництвuk_UA
dc.title.alternativeЦелесообразность исрользования дисциплины «Электронная коммерция и государственные закупки» при подготовке студентов-магистров учебно-научного института перерабатывающих и пищевых производствuk_UA
dc.title.alternativeExpediency of use of the discipline "Electronic commerce and state purchases" when training students-masters of the educational and food production processing instituteuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf390.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.