Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4878
Название: | Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання |
Авторы: | Бачинська, Я. О. Непочатих, Т. А. |
Ключевые слова: | математичне моделювання;галетне печиво;гарбузовий шрот;споживчі властивості |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Бачинська Я. О., Непочатих Т. А. Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 328-335. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено використання математичного моделювання для розробки
науково обґрунтованої технології виробництва галетного печива з
підвищеною біологічною цінністю за рахунок використання гарбузового
шроту. The work deals with mathematic modeling scientifically grounded production technology of preparation cookies of higher quality using extraction cake. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4878 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_54.pdf | 262.21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.