Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4874
Название: Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста
Авторы: Чорна, Н. В.
Ботштейн, Б. Б.
Хаустова, Т. М.
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби;пісочне тісто;кальцієвмісні добавки;шкаралупа яєць курячих
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Чорна Н. В., Ботштейн Б. Б., Хаустова Т. М. Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 306-311.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто перспективи та встановлено можливість використання як кальцієвмісної добавки продуктів переробки шкарлупи яєць курячих як джерела кальцію в технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста.
The article considers the prospects of the use powder shell eggs as a source of calcium in the technology of dough products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4874
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_50.pdf246.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.