Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4874
Название: | Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста |
Авторы: | Чорна, Н. В. Ботштейн, Б. Б. Хаустова, Т. М. |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби;пісочне тісто;кальцієвмісні добавки;шкаралупа яєць курячих |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Чорна Н. В., Ботштейн Б. Б., Хаустова Т. М. Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 306-311. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто перспективи та встановлено можливість використання
як кальцієвмісної добавки продуктів переробки шкарлупи яєць курячих як
джерела кальцію в технології борошняних кондитерських виробів із пісочного
тіста. The article considers the prospects of the use powder shell eggs as a source of calcium in the technology of dough products. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4874 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_50.pdf | 246.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.