Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4874
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорна, Н. В.-
dc.contributor.authorБотштейн, Б. Б.-
dc.contributor.authorХаустова, Т. М.-
dc.date.accessioned2022-08-14T14:30:19Z-
dc.date.available2022-08-14T14:30:19Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧорна Н. В., Ботштейн Б. Б., Хаустова Т. М. Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 306-311.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4874-
dc.description.abstractРозглянуто перспективи та встановлено можливість використання як кальцієвмісної добавки продуктів переробки шкарлупи яєць курячих як джерела кальцію в технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста.uk_UA
dc.description.abstractThe article considers the prospects of the use powder shell eggs as a source of calcium in the technology of dough products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectпісочне тістоuk_UA
dc.subjectкальцієвмісні добавкиuk_UA
dc.subjectшкаралупа яєць курячихuk_UA
dc.titleПерспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_50.pdf246.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.