Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4874
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Ботштейн, Б. Б. | - |
dc.contributor.author | Хаустова, Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-14T14:30:19Z | - |
dc.date.available | 2022-08-14T14:30:19Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Чорна Н. В., Ботштейн Б. Б., Хаустова Т. М. Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 306-311. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4874 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто перспективи та встановлено можливість використання як кальцієвмісної добавки продуктів переробки шкарлупи яєць курячих як джерела кальцію в технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article considers the prospects of the use powder shell eggs as a source of calcium in the technology of dough products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | пісочне тісто | uk_UA |
dc.subject | кальцієвмісні добавки | uk_UA |
dc.subject | шкаралупа яєць курячих | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_50.pdf | 246.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.