Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4868
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРоглєв, Й. Й.-
dc.contributor.authorГавриш, А. В.-
dc.contributor.authorЧагайда, А. О.-
dc.contributor.authorДоценко, В. Ф.-
dc.date.accessioned2022-08-14T13:11:10Z-
dc.date.available2022-08-14T13:11:10Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationРоглєв Й. Й., Гавриш А. В., Чагайда А. О., Доценко В. Ф. Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 271-278.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4868-
dc.description.abstractРозглянуто застосування технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractThe work is dedicated to the use of technology rapid freezing dough semis institutions restaurants.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтістові напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectшвидке заморожуванняuk_UA
dc.subjectтістоuk_UA
dc.titleПерспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_44.pdf260.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.