Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4868
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Роглєв, Й. Й. | - |
dc.contributor.author | Гавриш, А. В. | - |
dc.contributor.author | Чагайда, А. О. | - |
dc.contributor.author | Доценко, В. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-14T13:11:10Z | - |
dc.date.available | 2022-08-14T13:11:10Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Роглєв Й. Й., Гавриш А. В., Чагайда А. О., Доценко В. Ф. Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 271-278. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4868 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто застосування технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.description.abstract | The work is dedicated to the use of technology rapid freezing dough semis institutions restaurants. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | тістові напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | швидке заморожування | uk_UA |
dc.subject | тісто | uk_UA |
dc.title | Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_44.pdf | 260.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.