Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48493
Название: | Сучасні підходи у виробництві круп'яних продуктів швидкого приготування |
Другие названия: | Современные подходы производства крупяных продуктов быстрого приготовления Modern approaches in production of instant cereals |
Авторы: | Шаповаленко, О. І. Корж, Т. В. Фурманова, Ю. П. Янюк, Т. І. Грегірчак, Н. М. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Шаповаленко О. І., Корж Т. В., Фурманова Ю. П., Янюк Т. І., Грегірчак Н. М. Сучасні підходи у виробництві круп'яних продуктів швидкого приготування. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 253-262. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 |
Краткий осмотр (реферат): | В статті розглянуто сучасні методи обробки зернової сировини в процесі виробництва продуктів швидкого приготування. Проаналізовано різні способи теплового оброблення: новітні і традиційні. Розглянуто переваги і недоліки технології виробництва варено-сушених круп. Наведено результати досліджень, щодо оброблення зерна гречки у електромагнітному полі надвисоких частот (ЕМП НВЧ). В статье рассмотрено современные методы обработки зернового сырья в процессе производства продуктов быстрого приготовления. Проанализировано разные способы тепловой обработки: новые и традиционные. Рассмотрено преимущества и недостатки технологии выработки варено-сушеных круп. Приведены результаты исследований по обработке зерна гречихи в электромагнитном поле сверхвысоких частот (ЭМП СВЧ). The article deals with modern methods of raw grain treatment in the process of instant food production. Different heat treatment methods are analyzed: up-to-date and conventional. Advantages and disadvantages of manufacturing technique of boiled-dried cereals are examined. The research results concerning buckwheat processing in the superhigh frequency electromagnetic field (SHF EMF) are provided. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48493 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_36.pdf | 251.39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.