Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48493
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаповаленко, О. І.-
dc.contributor.authorКорж, Т. В.-
dc.contributor.authorФурманова, Ю. П.-
dc.contributor.authorЯнюк, Т. І.-
dc.contributor.authorГрегірчак, Н. М.-
dc.date.accessioned2024-03-02T11:59:05Z-
dc.date.available2024-03-02T11:59:05Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationШаповаленко О. І., Корж Т. В., Фурманова Ю. П., Янюк Т. І., Грегірчак Н. М. Сучасні підходи у виробництві круп'яних продуктів швидкого приготування. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 253-262.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48493-
dc.description.abstractВ статті розглянуто сучасні методи обробки зернової сировини в процесі виробництва продуктів швидкого приготування. Проаналізовано різні способи теплового оброблення: новітні і традиційні. Розглянуто переваги і недоліки технології виробництва варено-сушених круп. Наведено результати досліджень, щодо оброблення зерна гречки у електромагнітному полі надвисоких частот (ЕМП НВЧ).uk_UA
dc.description.abstractВ статье рассмотрено современные методы обработки зернового сырья в процессе производства продуктов быстрого приготовления. Проанализировано разные способы тепловой обработки: новые и традиционные. Рассмотрено преимущества и недостатки технологии выработки варено-сушеных круп. Приведены результаты исследований по обработке зерна гречихи в электромагнитном поле сверхвысоких частот (ЭМП СВЧ).uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with modern methods of raw grain treatment in the process of instant food production. Different heat treatment methods are analyzed: up-to-date and conventional. Advantages and disadvantages of manufacturing technique of boiled-dried cereals are examined. The research results concerning buckwheat processing in the superhigh frequency electromagnetic field (SHF EMF) are provided.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleСучасні підходи у виробництві круп'яних продуктів швидкого приготуванняuk_UA
dc.title.alternativeСовременные подходы производства крупяных продуктов быстрого приготовленияuk_UA
dc.title.alternativeModern approaches in production of instant cerealsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_36.pdf251.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.