Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48493
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаповаленко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Корж, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Фурманова, Ю. П. | - |
dc.contributor.author | Янюк, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Грегірчак, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-02T11:59:05Z | - |
dc.date.available | 2024-03-02T11:59:05Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Шаповаленко О. І., Корж Т. В., Фурманова Ю. П., Янюк Т. І., Грегірчак Н. М. Сучасні підходи у виробництві круп'яних продуктів швидкого приготування. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 253-262. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48493 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто сучасні методи обробки зернової сировини в процесі виробництва продуктів швидкого приготування. Проаналізовано різні способи теплового оброблення: новітні і традиційні. Розглянуто переваги і недоліки технології виробництва варено-сушених круп. Наведено результати досліджень, щодо оброблення зерна гречки у електромагнітному полі надвисоких частот (ЕМП НВЧ). | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье рассмотрено современные методы обработки зернового сырья в процессе производства продуктов быстрого приготовления. Проанализировано разные способы тепловой обработки: новые и традиционные. Рассмотрено преимущества и недостатки технологии выработки варено-сушеных круп. Приведены результаты исследований по обработке зерна гречихи в электромагнитном поле сверхвысоких частот (ЭМП СВЧ). | uk_UA |
dc.description.abstract | The article deals with modern methods of raw grain treatment in the process of instant food production. Different heat treatment methods are analyzed: up-to-date and conventional. Advantages and disadvantages of manufacturing technique of boiled-dried cereals are examined. The research results concerning buckwheat processing in the superhigh frequency electromagnetic field (SHF EMF) are provided. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 | - |
dc.title | Сучасні підходи у виробництві круп'яних продуктів швидкого приготування | uk_UA |
dc.title.alternative | Современные подходы производства крупяных продуктов быстрого приготовления | uk_UA |
dc.title.alternative | Modern approaches in production of instant cereals | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_36.pdf | 251.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.