Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48489
Назва: | Дослідження енергії активації модельних розчинів складових речовин продукту структурованого |
Інші назви: | Исследование энергии активации модельных растворов веществ, входящих в состав продукта структурированного Investigation of activation energy of the model solutions of substances which is contained in the product structured |
Автори: | Перцевий, М. Ф. Савгіра, Ю. О. Кузнецова, Т. О. Колеснікова, М. Б. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Перцевий М. Ф., Савгіра Ю. О., Кузнецова Т. О., Колеснікова М. Б. Дослідження енергії активації модельних розчинів складових речовин продукту структурованого. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 220-226. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено ефективну в'язкість та енергію активації модельних розчинів складових речовин продукту структурованого на Основі сиру кисломолочного нежирного 3 використанням концентрату ядра соняшникового насіння. Якісно оцінено стан міжмолекулярної взаємодії та її залежність від складу модельних розчинів та температури. На основі результатів досліджень обгрунтовано рецептурний склад готового продукту. Исследованы эффективная вязкость и энергия активации модельных растворов веществ, которые входят в состав продукта структурированного на основе сыра кисломолочного нежирного с использованием концентрата ядра подсолнечника. Качественно оценено состояние межмолекулярного взаимодействия и его зависимость от состава модельных растворов и температуры. На основе результатов исследования обоснован рецептурный состав готового продукта. Affective viscosity and activation energy of the model solutions of substances which is contained in the product structured on the basis of lactic acid non-fat curd with used sunflower seeds concentrate was investigated. The state of molecular interaction and its dependence on composition of solutions and temperature was high quality appraised. On the basis of results of investigation composition of the prepared product was grounded. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48489 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_32.pdf | 297.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.