Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48489
Название: Дослідження енергії активації модельних розчинів складових речовин продукту структурованого
Другие названия: Исследование энергии активации модельных растворов веществ, входящих в состав продукта структурированного
Investigation of activation energy of the model solutions of substances which is contained in the product structured
Авторы: Перцевий, М. Ф.
Савгіра, Ю. О.
Кузнецова, Т. О.
Колеснікова, М. Б.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Перцевий М. Ф., Савгіра Ю. О., Кузнецова Т. О., Колеснікова М. Б. Дослідження енергії активації модельних розчинів складових речовин продукту структурованого. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 220-226.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Краткий осмотр (реферат): Досліджено ефективну в'язкість та енергію активації модельних розчинів складових речовин продукту структурованого на Основі сиру кисломолочного нежирного 3 використанням концентрату ядра соняшникового насіння. Якісно оцінено стан міжмолекулярної взаємодії та її залежність від складу модельних розчинів та температури. На основі результатів досліджень обгрунтовано рецептурний склад готового продукту.
Исследованы эффективная вязкость и энергия активации модельных растворов веществ, которые входят в состав продукта структурированного на основе сыра кисломолочного нежирного с использованием концентрата ядра подсолнечника. Качественно оценено состояние межмолекулярного взаимодействия и его зависимость от состава модельных растворов и температуры. На основе результатов исследования обоснован рецептурный состав готового продукта.
Affective viscosity and activation energy of the model solutions of substances which is contained in the product structured on the basis of lactic acid non-fat curd with used sunflower seeds concentrate was investigated. The state of molecular interaction and its dependence on composition of solutions and temperature was high quality appraised. On the basis of results of investigation composition of the prepared product was grounded.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48489
Располагается в коллекциях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_119_2011_32.pdf297.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.