Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4770
Название: Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробки
Авторы: Погожих, М. І.
Одарченко, Д. М.
Піддубний, В. В.
Штих, С. В.
Ключевые слова: глива звичайна;заморожування;діапазони температур кристалізації
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погожих М. І., Одарченко Д. М., Піддубний В. В., Штих С. В. Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 177-183.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено основні теплофізичні властивості свіжих культивованих грибів глива звичайна та продуктів їх переробки. За допомогою низькотемпературного калориметра встановлено діапазони температур кристалізації та кількість вимороженої вологи в досліджуваних зразках. За допомогою теоретичних положень фізичної хімії науково обґрунтовані отримані дані.
The basic thermophysical properties of fresh cultivated mushrooms and semi-products were studying. By the help of low-temperature calorimeter temperature ranges of crystallization and the amount of frozen water in the samples were set. With the theoretical principles of physical chemistry research results findings are substantiated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4770
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_29.pdf196.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.