Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4765
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Бакіров, М. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-12T12:14:15Z | - |
dc.date.available | 2022-08-12T12:14:15Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Головко Т. М., Бакіров М. П. Дослідження впливу напівфабрикату йодобілкового на емульсійну стійкість майонезу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 160-164. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4765 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив на емульсійну стійкість напівфабрикату йодобілкового та доцільність його використання у технології майонезів. Встановлено, що наявність напівфабрикату йодобілкового підвищує не лише біологічну цінність, а й емульсійну стійкість соусів. | uk_UA |
dc.description.abstract | This article explores the influence on emulsion stability iodine protein semi finished and feasibility of his use in technology of mayonnaise. Established that the presence iodine protein semi-finished increases not only the biological value but emulsion stability of sauces too. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | майонези | uk_UA |
dc.subject | соуси | uk_UA |
dc.subject | емульсійна стійкість соусів | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикат йодобілковий | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу напівфабрикату йодобілкового на емульсійну стійкість майонезу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_26.pdf | 151.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.