Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47656
Название: Якість як чинник підвищення ефективності виробництва яєць
Авторы: Анісімова, О. В.
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Анісімова О. В. Якість як чинник підвищення ефективності виробництва яєць. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 98 «Економічні науки». 2010. С.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано основні фактори поліпшення якості харчових яєць, як можуть бути використанні у вітчизняному птахівництві для забезпечення його ефективного розвитку
The basic factors of improvement of quality of food eggs which can be used in domestic fowling for providing of him effective development are analyzed
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47656
Располагается в коллекциях:Випуск 98: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_98_2010_15.pdf122.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.