Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47656
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАнісімова, О. В.-
dc.date.accessioned2024-02-19T14:05:13Z-
dc.date.available2024-02-19T14:05:13Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationАнісімова О. В. Якість як чинник підвищення ефективності виробництва яєць. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 98 «Економічні науки». 2010. С.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47656-
dc.description.abstractПроаналізовано основні фактори поліпшення якості харчових яєць, як можуть бути використанні у вітчизняному птахівництві для забезпечення його ефективного розвиткуuk_UA
dc.description.abstractThe basic factors of improvement of quality of food eggs which can be used in domestic fowling for providing of him effective development are analyzeduk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleЯкість як чинник підвищення ефективності виробництва яєцьuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 98: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_98_2010_15.pdf122.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.