Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47656
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Анісімова, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-19T14:05:13Z | - |
dc.date.available | 2024-02-19T14:05:13Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Анісімова О. В. Якість як чинник підвищення ефективності виробництва яєць. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 98 «Економічні науки». 2010. С. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47656 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано основні фактори поліпшення якості харчових яєць, як можуть бути використанні у вітчизняному птахівництві для забезпечення його ефективного розвитку | uk_UA |
dc.description.abstract | The basic factors of improvement of quality of food eggs which can be used in domestic fowling for providing of him effective development are analyzed | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Якість як чинник підвищення ефективності виробництва яєць | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 98: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_98_2010_15.pdf | 122.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.