Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47583
Назва: Електричні інтегральні методи аналізу дисперсних характеристик молочних продуктів
Інші назви: Анализ дисперсных характеристик молочных продуктов электрическими интегральными методами
The analysis of dispersed characteristics of diary products by electrical integral methods
Автори: Сторожук, Л. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Сторожук Л. О. Електричні інтегральні методи аналізу дисперсних характеристик молочних продуктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 141 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2013. С. 119-121.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 141
Короткий огляд (реферат): Приведено методику досліджень аналізу інтегральних характеристик дисперсного складу за допомогою контактних кондуктометричних комірок.
Приведена методика исследований анализа интегральных характеристик дисперсного состава с помощью контактных кондуктометрических ячеек.
The methods of investigation analysis of the integral characteristics of the particulate composition with contact conductivity cells.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47583
Розташовується у зібраннях:Випуск 141: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_141_2013_45.pdf232.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.