Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47583
Назва: | Електричні інтегральні методи аналізу дисперсних характеристик молочних продуктів |
Інші назви: | Анализ дисперсных характеристик молочных продуктов электрическими интегральными методами The analysis of dispersed characteristics of diary products by electrical integral methods |
Автори: | Сторожук, Л. О. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Сторожук Л. О. Електричні інтегральні методи аналізу дисперсних характеристик молочних продуктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 141 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2013. С. 119-121. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 141 |
Короткий огляд (реферат): | Приведено методику досліджень аналізу інтегральних характеристик дисперсного складу за допомогою контактних кондуктометричних комірок. Приведена методика исследований анализа интегральных характеристик дисперсного состава с помощью контактных кондуктометрических ячеек. The methods of investigation analysis of the integral characteristics of the particulate composition with contact conductivity cells. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47583 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 141: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_141_2013_45.pdf | 232.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.