Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4675
Название: | Поведінковий аналіз асоціативного сприйняття споживачами харчового продукту як інструмент комерціалізації інновації |
Авторы: | Савицька, Н.Л. Євлаш, В.В. Афанасьева, О.П. Железняк, З.В. |
Ключевые слова: | поведінковий аналіз;асоціативне сприйняття;споживачі;харчові продукти;комерціалізація інновацій |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Триторія |
Библиографическое описание: | Савицька Н.Л., Євлаш В.В., Афанасьева О.П., Железняк З.В. Поведінковий аналіз асоціативного сприйняття споживачами харчового продукту як інструмент комерціалізації інновації. Комерціалізація інновацій : монографія / за ред. д.е.н., проф. С. М. Ілляшенка, д.е.н., доц. О. А. Біловодської. Суми : Триторія, 2020. С. 233-246. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено актуальні проблеми розроблення методологічних та теоретико-методичних засад комерціалізації інновацій на державному, регіональному, галузевому рівнях та рівні окремих підприємств та установ. Висвітлено управлінські та маркетингово-логістичні аспекти комерціалізації інноваційної продукції різних галузей економіки. Розкрито концептуальні засади організаційно-економічного механізму управління комерціалізацією інноваційної продукції підприємства. Для фахівців у галузі інноваційного менеджменту, маркетингу, логістики, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів, а також широкого кола читачів, які цікавляться питаннями комерціалізації інноваційної продукції. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4675 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Савицька_Комерціалізація_2020.pdf | 8.06 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | |
monograf_savicka_povedinkovij_analiz_komercializaciya_innovacij_2020.pdf | 8.06 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.