Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46296
Название: Сучасні вимоги до формування професійних компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи
Авторы: Зоря, Р. Р.
Балашова, О. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Зоря Р. Р., Балашова О. В. Сучасні вимоги до формування професійних компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 59-60.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46296
Располагается в коллекциях:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_59-60.pdf445.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.