Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46296
Title: | Сучасні вимоги до формування професійних компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи |
Authors: | Зоря, Р. Р. Балашова, О. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Зоря Р. Р., Балашова О. В. Сучасні вимоги до формування професійних компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 59-60. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46296 |
Appears in Collections: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_59-60.pdf | 445.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.