Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46296
Title: Сучасні вимоги до формування професійних компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи
Authors: Зоря, Р. Р.
Балашова, О. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Зоря Р. Р., Балашова О. В. Сучасні вимоги до формування професійних компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 59-60.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46296
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_59-60.pdf445.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.