Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46296
Назва: Сучасні вимоги до формування професійних компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи
Автори: Зоря, Р. Р.
Балашова, О. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Зоря Р. Р., Балашова О. В. Сучасні вимоги до формування професійних компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 59-60.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46296
Розташовується у зібраннях:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_59-60.pdf445.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.