Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4622
Название: | Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінарних і кондитерських виробів |
Авторы: | Кравченко, М. Ф. Криворучко, М. Ю. Поп, Т. М. |
Ключевые слова: | пророщене зерно;борошняні вироби;кондитерські вироби;морська харчова сіль |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Кравченко М. Ф., Криворучко М. Ю., Поп Т. М. Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінарних і кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 42-48. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто можливість використання розчину морської харчової солі
як середовища для пророщування зерна пшениці. Установлено, що
раціональною концентрацією солі в розчині є 2%. Проаналізовано хімічний
склад борошна з зерна пшениці, пророщеного у 2%-му розчині морської
харчової солі. Доведено, що новий продукт має збагачений хімічний склад
порівняно з нативним зерном. The possibility of using sea salt solution as a nutrient medium for wheat sprouting, is considered. It is established that the rational salt concentration of solution measures 2%. The chemical content of flour made of wheat sprouted in 2% sea salt solution, is analyzed. It is proved that the chemical content of the new product is richer in comparison with that of native grain. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4622 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_8.pdf | 188.24 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.