Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4552
Название: Дослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку України
Авторы: Оносова, І. А.
Рачинська, З. П.
Ключевые слова: горілка;вода;мінеральні домішки;якість горілки
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Оносова І. А., Рачинська З. П. Дослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 361-367.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати дослідження вмісту мінеральних домішок технологічної води в горілці, яка реалізується на ринку м. Донецька, оцінено їхній вплив на якість горілки.
The results of investigations of mineral impurities content of process water in the vodka, sold in the market in Donetsk, assessed their impact on the quality of vodka.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4552
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_57.pdf370.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.