Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4552
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОносова, І. А.-
dc.contributor.authorРачинська, З. П.-
dc.date.accessioned2022-08-09T13:52:41Z-
dc.date.available2022-08-09T13:52:41Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОносова І. А., Рачинська З. П. Дослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 361-367.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4552-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження вмісту мінеральних домішок технологічної води в горілці, яка реалізується на ринку м. Донецька, оцінено їхній вплив на якість горілки.uk_UA
dc.description.abstractThe results of investigations of mineral impurities content of process water in the vodka, sold in the market in Donetsk, assessed their impact on the quality of vodka.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectгорілкаuk_UA
dc.subjectводаuk_UA
dc.subjectмінеральні домішкиuk_UA
dc.subjectякість горілкиuk_UA
dc.titleДослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_57.pdf370.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.