Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4546
Назва: | Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культур |
Автори: | Мазуренко, І. К. Філіпова, Л. Ю. Ракуленко, Н. А. |
Ключові слова: | баштанні культури;рослинна сировина;овочеві культури |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Мазуренко І. К., Філіпова Л. Ю., Ракуленко Н. А. Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культур. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 334-340. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано хімічний склад овочевих і баштанних культур,
вирощування яких поширене в Україні, із метою визначення перспективних
напрямів їх промислового використання, розроблено технологічні схеми
комплексного перероблення рослинної сировини та встановлено асортимент
готової продукції. It was analyzed the chemical content of vegetable and melon cultures widely harvested in Ukraine with the purpose of determination of the perspective trends of their industrial use, there were developed the process flow charts of complex processing of vegetable raw materials and the assortment was prepares. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4546 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_53.pdf | 345.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.