Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4546
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМазуренко, І. К.-
dc.contributor.authorФіліпова, Л. Ю.-
dc.contributor.authorРакуленко, Н. А.-
dc.date.accessioned2022-08-09T13:01:02Z-
dc.date.available2022-08-09T13:01:02Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМазуренко І. К., Філіпова Л. Ю., Ракуленко Н. А. Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культур. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 334-340.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4546-
dc.description.abstractПроаналізовано хімічний склад овочевих і баштанних культур, вирощування яких поширене в Україні, із метою визначення перспективних напрямів їх промислового використання, розроблено технологічні схеми комплексного перероблення рослинної сировини та встановлено асортимент готової продукції.uk_UA
dc.description.abstractIt was analyzed the chemical content of vegetable and melon cultures widely harvested in Ukraine with the purpose of determination of the perspective trends of their industrial use, there were developed the process flow charts of complex processing of vegetable raw materials and the assortment was prepares.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбаштанні культуриuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectовочеві культуриuk_UA
dc.titleНаукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культурuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_53.pdf345.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.