Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4546
Title: | Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культур |
Authors: | Мазуренко, І. К. Філіпова, Л. Ю. Ракуленко, Н. А. |
Keywords: | баштанні культури;рослинна сировина;овочеві культури |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Мазуренко І. К., Філіпова Л. Ю., Ракуленко Н. А. Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культур. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 334-340. |
Abstract: | Проаналізовано хімічний склад овочевих і баштанних культур,
вирощування яких поширене в Україні, із метою визначення перспективних
напрямів їх промислового використання, розроблено технологічні схеми
комплексного перероблення рослинної сировини та встановлено асортимент
готової продукції. It was analyzed the chemical content of vegetable and melon cultures widely harvested in Ukraine with the purpose of determination of the perspective trends of their industrial use, there were developed the process flow charts of complex processing of vegetable raw materials and the assortment was prepares. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4546 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_53.pdf | 345.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.