Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45457
Назва: Визначення якості зерна різними методами: метод. рек. та завдання для виконання лаб. роботи
Автори: Богомолов, О. В.
Гурський, П. В.
Іващенко, С. Г.
Денисенко, С. А.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Визначення якості зерна різними методами: метод. рек. та завдання для виконання лабораторної роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, С. А. Денисенко. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при виконанні лабораторної роботи навчальної дисципліни «Організація процесів переробних і харчових виробництв». Розглядаються види щупів, методика відбору проб зерна, процес визначення вологості, скловидності та засміченості зерна, прилади. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45457
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_LR_Vyznach yakosti zerna_23.pdf898.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.