Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45457
Название: Визначення якості зерна різними методами: метод. рек. та завдання для виконання лаб. роботи
Авторы: Богомолов, О. В.
Гурський, П. В.
Іващенко, С. Г.
Денисенко, С. А.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Визначення якості зерна різними методами: метод. рек. та завдання для виконання лабораторної роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, С. А. Денисенко. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при виконанні лабораторної роботи навчальної дисципліни «Організація процесів переробних і харчових виробництв». Розглядаються види щупів, методика відбору проб зерна, процес визначення вологості, скловидності та засміченості зерна, прилади. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45457
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_LR_Vyznach yakosti zerna_23.pdf898.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.