Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4527
Назва: Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості
Автори: Дятлов, В. В.
Аксьонова, Н. О.
Ключові слова: шампіньйони;гриби;імуноглобуліни;якість
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дятлов В. В., Аксьонова Н. О. Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 289-296.
Короткий огляд (реферат): Досліджено якість шампіньйонів коричневого штаму залежно від стиглості плодових тіл. Показано, що в міру старіння грибів вміст білкових речовин знижується, а сечовини, іонів зольних елементів, глюкози та імуноглобулінів – збільшується.
Investigated quality mushrooms brown strain depending on the ripeness of bodies. It is shown that with the aging of mushrooms content of proteins is reduced, and urea, ions of mineral elements, glucose and immunoglobulin – increases.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4527
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_46.pdf274.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.